Uniforme SudActiu

En aquesta pàgina teniu tota la informació disponible sobre la roba de competició amb els colors del Centre Excursionista Ulldecona – SudActiu.

Les úniques novetats que no apareixen als fitxers són un nou model de pantalons (la nostra versió té els colors habituals) de trail, amb dues butxaques laterals amb reixeta i una butxaca posterior amb cremallera i un tubular multiusos (estil buff) personalitzat també amb els nostres colors.

El funcionament de les comandes serà diferent d’anteriors edicions, ja que passarem a fer comandes mensuals, sempre i quant tinguem alguna peça demanada. Quan hagueu decidit quines peces voleu, heu d’escriure un correu a sudactiu@gmail.com o directament a Patrons Encarna, a la Murada de Dalt.

Podeu consultar els productes i els preus, que incorporen un descompte per a socis del Centre Excursionista Ulldecona, en aquest fitxer adjunt. Podeu realitzar el pagament, amb transferència bancària o directament al taller de Patrons Encarna, el número de compte és: 2100 0109 07 0200297836 de La Caixa.

Recordeu que ens podeu fer arribar qualsevol dubte o consulta a la nostra adreça de correu: sudactiu@gmail.com

Leave a Reply