Reglament Lliga estiu 2020

REGLAMENT I LLIGA SUDACTIU 

1- L’esdeveniment esportiu I LLIGA SUDACTIU ha estat creat per poder realitzar activitats en la modalitat de trail running 

2- La inscripció serà gratuïta i es podrà realitzar per a proves individuals o per al conjunt de la Lliga. 

3- La lliga estarà formada per 5 esdeveniments de cursa per muntanya. Existirà una modalitat de BTT que es podrà realitzar opcionalment.

4- Els esdeveniments es podran realitzar des de les 00:00 de dijous fins a les 23:00 del diumenge de la setmana següent (en total 10 dies). 

5- Cada període es disputarà un únic traçat dels 5 que integren el calendari. Una vegada transcorreguts els 10 dies, aquell traçat ja no computarà per a la Lliga. 

6- El traçat no estarà senyalitzat, caldrà seguir el track amb un dispositiu gps o mòbil. 

7- El cronometratge es realitzarà mitjançant tram Strava o track de wikiloc i caldrà adjuntar el fitxer GPX per aparèixer a la classificació. En cas d’error, el participant podrà enviar a sudactiu@gmail.com el seu track i temps, per a que es pugui comprovar. 

8- Les categories són masculí i femení, tot i que no hi haurà premis per resultats. 

9- Els recorreguts s’han de realitzar en auto-suficiència. En el cas dels recorreguts més llargs, és possible que es passi per algun punt d’aigua, però sempre serà gestionat pel propi participant i s’ha de sortir amb menjar i beguda suficient per poder realitzar el recorregut sencer. 

10- Els 5 recorreguts seran variats quant a quilòmetres i desnivell i progressius, de menys llargs/durs a més llarg/dur. 

11- La classificació serà per participació, el temps es visualitzarà però no tindrà premi especial. 

12- Els tracks s’aniran penjant a la nostra pàgina web amb suficient antelació per a que els participants els puguin descarregar i preparar. A partir del dilluns previ a l’inici d’un recorregut, el track estarà disponible per descarregar. 

13- Els tracks caldrà pujar-los dins dels períodes de temps del punt 4. 

14- L’esdeveniment començarà el 23 de juliol i finalitzarà el diumenge 27 de setembre. 

15- Recordem que aquest repte és per a poder gaudir de la muntanya i de l’esport en una època en que s’han hagut de cancel·lar altres esdeveniments. Intentarem passar-ho el millor possible, oblidant-nos una mica del cronòmetre i buscant excuses per sortir a entrenar, més que perseguir el millor resultat.