Registre de participants

Tots els recorreguts es publicaran a la nostra web, tant a l’agenda com a la pàgina de descàrregues i només cal seguir-los, gravar el recorregut i enviar-nos-el per participar. Tot i això, nosaltres agafarem l’aplicació Strava com a referència i ens servirà per automatitzar part d’aquestes tasques i aprofitar que està molt estesa per arribar a la majoria de participants. Per facilitar-nos la tasca, ens aniria bé que us registrésseu als nostres “Clubs Strava” C.E. Ulldecona – SudActiu per als recorreguts trail i Penya Ciclista Montsià per als de BTT. A partir d’aquí, cada track sencer és un segment d’Strava i servirà per fer una primera llista provisional. Nosaltres exportarem les dades i les publicarem en un format propi, que ja inclourà els registres que ens hagueu fet arribar per altres mitjans.

Tot i que no és obligatori el registre, i si participeu i ens feu arribar o podem rescatar el track, ja us publicarem a la llista de cada recorregut, ens ajudarà a tenir un control de la participació si us podeu registrar al següent formulari. Veureu que és senzill i demanem poca informació i, no us preocupeu, si marqueu que teniu pensat fer un recorregut i després no el podeu fer, no us obligarem a fer-lo!!

Escolliu aquells recorreguts que penseu que podreu realitzar
Quin mitjà utilitzareu per seguir i per gravar el recorregtu.

Com sempre, qualsevol dubte que tingueu, ens el podeu consultar per correu electrònic a sudactiu@gmail.com o per missatge de facebook i tan aviat com puguem us el resoldrem.