Lliga CE Ulldecona – SudActiu 2022

Les curses per muntanya, com la resta de la nostra activitat diària, s’han vist clarament afectada per la crisi sanitària provocada per la COVID-19. Cancel·lacions, incertesa, passos endavant, passos enrere i, al final, molta dificultat per poder fer activitats per muntanya i gairebé impossibilitat d’organitzar curses, marxes i, fins i tot, excursions organitzades.

Afortunadament aquesta època s’està acabant, tornen els calendaris i les curses habituals, però com ha passat en la major part d’àmbits del nostra dia a dia, algunes innovacions han arribat per quedar-se i aquest format virtual i més individual d’esdeveniment n’és un exemple.

Davant d’aquesta situació hem pensat que podem tornar a organitzar una lligueta d’activitats per muntanya, amb el nostre terme municipal com a referència, amb l’ajuda d’eines virtuals i amb la intenció de seguir anant a la muntanya i generant activitat, però sense massificació, amb menys esperit competitiu, però gaudint i fent esport a l’aire lliure, que és el que ens agrada.

Amb tot això al cap, organitzem aquesta Lliga, que per definició és NO COMPETITIVA, que vol fomentar la participació, animar la gent a recórrer el nostre entorn, però a fer-ho tenint en compte les pròpies limitacions, la forma física individual i, en general, fer-ho per gaudir, compartir i conèixer les nostres muntanyes.

La Lliga CEUlldecona SudActiu 2022, té previstes 5 curses per muntanya, amb recorreguts variats, amb dificultat creixent i cada 3 setmanes. A més, i de forma paral·lela, hem col·laborat amb la Penya Ciclista Montsià per fer un circuit similar amb 4 recorreguts per bicicleta de muntanya, de manera que oferim la possibilitat de combinar la bici i la cursa per muntanya, durant unes 15 setmanes, amb formats similars i buscant la màxima participació, que tothom pugui trobar activitats adaptades a les seues preferències i, en definitiva, donar un motiu per seguir entrenant, esforçant-nos i tenint excusa per moure’ns de forma saludable i amigable.

Esperem que us agradi molt, que ens comenteu allò que penseu que es pot millorar i que entre tots passem unes bones setmanes i tornem a suar per les nostres muntanyes.