3r recorregut Lliga 2022

El calendari va voler que l’estrena del tercer track coincidís en els dies de més calor de la primavera, però ara que ha refrescat una mica teniu l’excusa ideal per visitar l’Ermita i fer el recorregut que us hem preparat.

La ruta, amb dos interseccions sobre si mateixa, surt de l’Ermita i, quan es creua amb el seu propi track, sempre heu d’anar a la dreta (pista per als que no teniu direcció al GPS). Al llarg de l’itinerari es combinen trams molt ràpids amb d’altres de més tècnics, inclosa una grimpadeta final (heu de pujar el tram de roca de sud a nord, així és molt més senzill i fa escaleta), per un sender una mica perdut, que us demanarà un petit esforç de navegació i orientació. No és complicat, però si us costa una mica trobar el lloc de pujada no us poseu nerviosos o nervioses, forma part de la lliga!!

Durant els propers dies penjarem la tercera ruta BTT i us animem a fer-la, la segona uns quants ens hem quedat prop de poder-la fer, però el final s’allargava, a veure si la tercera aconseguim fer-la més participants!

De moment, a gaudir de la serra de Godall i, si voleu un altre consell final, en acabar feu un bon vermut al Bar de l’Ermita, us passaran tots els mals i les rascades a les cames picaran menys 😉

Vista de la Foia des de la Serra, direcció sud, mitja en ombra mitja en Sol