Segons tracks Lliga 2022

Des d’aquest cap de setmana ja està disponible el segon track trail de la Lliga 2022 i al llarg d’aquesta setmana estarà disponible el segon de BTT. Fins ara 21 persones han participat a la lliga, 2 en BTT i 19 als recorreguts trail.

El segon track a peu és el més dur de la Lliga, l’hem activat ara per evitar les dates de més calor, com veureu és una ruta que puja als dos punts més alts del Montsià, en 2 pujades llargues i dures i que repeteix part del recorregut, primer de pujada i després de baixada. El recorregut comença a l’aparcament del sender de la Torreta, des d’on sortim amunt per seguir el sender que va a la Torreta fins l’encreuament, després del Mas de Rosalea, per anar cap a la zona dels Apòstols i Molacima. Des del cim baixem direcció a la Torreta, però quan enllacem el sender de la Torreta seguim baixant a l’esquerra, per anar a buscar l’encreuament del Pare Pasqual i el Mas de Comú. Baixem per la Cova fins l’aparcament del Mas de Comú, per agafar el GR92 direcció al Mas. Un cop allí, pugem el sender de la Torreta (recentment netejat) fins al sostre del Montsià. Des d’allí, ja tot baixada fins el punt inicial del recorregut. És un track dur i amb forts desnivells, però molt bonic i atractiu, els següents seran més suaus!!!

Recorregut i perfil del Track 2 Trail

El recorregut en BTT encara no us el podem revelar, l’actualitzarem durant la setmana i esperem que estigui disponible el cap de setmana, no us el perdeu!