Nova Lliga virtual de curses per muntanya i BTT a Ulldecona

Ja no estem confinats, a poc a poc torna la normalitat, però tornem a preparar un calendari de sortides individuals per gaudir de la muntanya i del nostre poble: la Lliga de CxM i BTT 2022 CE Ulldecona – SudActiu.

L’estiu de 2020, just en acabar la fase més estricta de restriccions, vam preparar un calendari de sortides per compensar la falta de curses i esdeveniments que hi havia. Ara mateix ja quasi ho tenim oblidat, les curses han tornat i ho han fet amb força, però hem volgut repetir l’experiència, millorant el que pensem que va fallar i donant-nos una excusa per sortir a córrer, caminar o pedalar i fer-ho per llocs diferents dels que ho fem habitualment.

Hem allargat el temps per fer cada recorregut, hem reservat uns dies al final per fer els recorreguts que hagin pogut quedar pendents i també hem fet una planificació amb distàncies més curtes i apta per a tots els públics.

Esperem que us agradi, que en pugueu gaudir i que ens trobem per les muntanyes i compartim esforç i plaer.

Visualització del calendari de la lliga en edició web.