Assemblea general ordinària

Ahir vam celebrar l’Assemblea General Ordinària del Centre Excursionista d’Ulldecona. Malgrat uns mesos complicats i una situació que no vol millorar, vam convocar i celebrar l’Assemblea per tornar ja a una normalitat que no és com la coneixíem, però que sembla que ens toca acostumar-nos-hi.

Agraïm molt la presència als socis que van assistir i lamentem no poder arribar a més socis per informar-los de la convocatòria, la millora de la comunicació amb tots els associats és un dels nostres reptes de futur i esperem millorar-la per a properes convocatòries.

Per poder informar a tothom dels continguts de l’assemblea, publiquem a continuació la presentació que vam utilitzar i animem a totes les persones que formen part de l’entitat a posar-se en contacte amb nosaltres si teniu algun comentari, suggeriment, dubte o qüestió.

Gràcies per avançat per l’interés i seguirem informant-vos de les nostres activitats i propostes.