ENTRENAR , ENTRENAR I PER FI S’OBRE LA LLUM!!!

ESCANYABOCS 2020 I TRAIL ALBIOL 2020

Després de quasi 6 mesos sense poder córrer cap cursa i només entrenar i entrenar hem vist la llum!! Era la quinzena cursa a la què ens hem apuntat i totes s’havien anat suspenent. Però ara sí, a la Seu d’Urgell ha estat la primera; ESCANYABOCS 2020, una cursa de 15km 755+ que es va realitzar dissabte 19 de setembre. Una prova amb 7 modalitats (orientació, btt, raid, escalada…) i com no també una cursa de Trail. Vam sortir del Parc de Ràfting de la Seu a les 9.00h amb grups de 20 i amb mascareta, tot nou però complint les mesures . Una cursa molt ràpida per les muntanyes de la Seu d’Urgell , on vam tenir molta il·lusió i la rapidesa de la mateixa va fer que anéssem tant ràpid sense quasi poder disfrutar de la primera . Molt contents i volem felicitar a l’organització per la seva Tasca!!

Classificacions Escanyabocs 2020:

http://escanyabocs.com/images/2020/ClassTRAIL.pdf

El diumenge 27 de setembre vam tornar a realitzar una cursa dos de seguides no ens ho creiem, però és cert. Un diumenge ventós amb una sensació tèrmica de 8 graus ens vam dirigir Albiol per realitzar la Cursa de 20km 950+, quasi 250 inscrits a tres curses (20km,12km i 5km) i un poble molt petit però en molt encant. Un recorregut on els 10km primers eren de baixada i els últims 9 km és on vam realitzar més desnivell, pujant fins 2 vegades fins a Albiol, per tant s’havia de guardar forces per al final. I així va ser, vam sortir a horaris diferents Mònica a les 9.23h i jo a les 9.30h, ja que sortíem en intervals de 15 s, poc a poc ens vam trobar i vam realitzar una cursa molt recomanable i amb un paisatges molt bonics.

Classificacions Trail Albiol2020:

https://results.chronotrack.com/event/results/event/event-59343