1a Jornada (doble) de la Lliga d’estiu 2020

Ahir vam acabar la primera jornada de la Lliga d’estiu CE Ulldecona – SudActiu. Aquesta primera jornada era doble, ja que teníem track a peu i track en BTT disponibles per a participar.

Una vegada fet el recompte, i esperant per si algú ha fet algun dels recorreguts i no surt a les llistes, un total de 19 persones han fet algun dels dos formats disponibles i en total tenim 21 recorreguts comptabilitzats. Estem molt contents de l’acollida que ha tingut la Lliga, us animem a seguir participant en les properes jornades, us recordem que els objectius són passar-ho bé, tenir una excusa per entrenar i minimitzar riscos. Podem dir que hem aconseguit sobradament els tres objectius i esperem seguir-ho fent les properes jornades.

Com vam anunciar, la lliga és dinàmica i després d’aquesta primera jornada doble i de donar-nos compte que és una mica just de temps, ampliarem els terminis per fer els tracks de BTT, ja que només n’hi ha dos més i que aquests es podran fer en el marge de 3 setmanes. Aquesta setmana estrenarem track a peu i la setmana que ve anunciarem el segon track en bicicleta, seguiu connectats i atents a les nostres publicacions.

Us agraïm de veritat la vostra participació i també us agraïrem qualsevol comentari que ens feu per intentar millorar, entre tots busquem alternatives davant una temporada molt complicada, esperem ajudar-vos i que us agradi la nostra iniciativa.