Lliga estiu 2020 – CEU SudActiu

No hi ha curses, les cancel·lacions i recancel·lacions ens treuen la motivació, però sempre hi ha llumeta si busques una mica i natros intentarem il·luminar una mica el que queda d’estiu i l’entrada a la tardor.

Hem preparat una lliga d’estiu, amb format no competitiu, per gaudir de la muntanya al ritme de cadascú, amb coneixement, amb grups (petits), amb responsabilitat i, sobretot, en ganes de passar-ho bé i recuperar bones sensacions.

Teniu apartat nou a la web amb informació, us deixem una imatge amb alguna pista, però també amb algunes trampes, no tingueu pressa, anirem publicant la informació a hora i, el més important, a partir de dijous que ve, comencem a obrir recorreguts i invitar-vos a voltar pel terme. No pergueu detall, entre tots gaudirem de l’estiu, de la muntanya i de l’esport.

Comencem!!!!