FILIRUN MARATHON TRAIL PENEDÉS JUNCOSA DEL MONTMELL 29/1/2020

El passat divendres ens vam dirigir cap a la Juncosa del Montmell per tal de realitzar una Cursa dins de les Maraton Series Kupeka , aquesta era la primera i com ja esperàvem no va defraudar. El divendres a l’arribar estava tot ennuvolat i no es veien muntanyes, sort que no es veien. El dissabte de mati tot clar ja ho vam veure tot el Montmell punt mes alt de la cursa!!!! El que ens espera!!!

Al no conèixer el terreny em vaig guiar amb el vídeos del Youtube @KenPeppervlog , al qual vaig conèixer i vam disfrutar d’un tros de cursa junts. Un crack de persona!!!

La sortida de la Marató va ser a les 8.00h i la Cursa exprés a les 8.30h.

Marató: cursa molt exigent amb uns primers quilometres amb bastant desnivell i un terreny tècnic amb molta pedra . Des del km 13 fins al 36 km va ser un luxe disfrutant de les vistes i de les pujades amb pedra però a partir del km 36 ja es va acabar el disfrutar i va ser un martiri però que millor manera d’arribar a la meta en una 40a posició amb 8h. Molt content d’haver-la acabat!!!!!

Mònica va realitzar la Cursa Exprés. Ella, preparada per aquestes distàncies, va disfrutar de les pujades amb un ritme fort i va arribar a la meta a la posició 10, i 3a veterana, quina crackkk!!!! Amb 2h 26min!!!

Un dia molt intens i una cursa molt recomanable, amb el tracte i sobretot amb les muntanyes desconegudes fins llavors però sempre me’n recordaré!!!!

Pròxima Parada: Pobla de Massaluca.

Classificacions

MARATÓ: https://www.kupeka.com/ranking/92.233/marathon
EXPRÉS: https://www.kupeka.com/ranking/92.235/express