Cursa de la Serra de les Fites – la Pobla de Massaluca

Aquest passat diumenge 8 de març es va realitzar la Cursa de la Serra de les Fites a la Pobla de Massaluca, un poblet poc conegut però amb una cursa diferent a totes les altres.

El dissabte de tarde vam marxar ja amb la camper per tal de fer nit allí i no caler matinar, ja que es un dels pobles més allunyats d’Ulldecona. Feia molt d’aire i vam aparcar davant del poliesportiu.

El diumenge de matí ens vam aixecar per anara a buscar el dorsal, vaig poder ser el primer en rebre’l!! em feia il·lusió i ho vaig aconseguir; dorsals 121 i 129 , juntament amb una bossa amb vi, samarreta, Powerade i un gel post CURSA.

A la meta ens vam trobar en Xavi i ens vam fer la foto dels Sudactius que realitzàvem la cursa. Feia molt fred i tots buscàvem el sol per no gelar-mos. A les 9.30h van donar el tret de sortida, realitzant 2 voltes per dins de la Pobla, un cop ja vam sortir de la població els primers 5 km eren plans i baixada una cursa molt diferent ja que estem acostumats a pujar des d’un principi. Vam anar corrent i corrent fins el km 12 on ens trobàvem la pujadeta més vertical de la cursa, la Pujada al Sucre: buff! buff!! quina pujada i després 5 km més de pujadeta i vam arribar a la Pobla amb un molt bon gust ja que tant Mònica com jo vam finalitzar en 11a posició de les nostres categories.

Xavi per la seva part va tenir 5 km extra, però va realitzar una carrera extraordinària, ja li comença agarra el gustet a les Curses absolutes. Enhorabona!!

En arribar dutxeta i a dinar per tornar a recuperar les forces: fideuà i saltxixa ohhh que bé que entrava! i per acabar una varietat de cocs impressionant.

Moltes Felicitats a l’Organització de la cursa i a un poble volcat en un mateix fi!!!!

Pròxima parada: NOCTURNA UT LLASTRES

CLASSIFICACIONS:

Cursa Exprés(18km 700+): https://www.9hsports.cat/ca/resultat_cursa/583

Cursa Absoluta(23km 1000+):https://www.9hsports.cat/ca/resultat_cursa/581