VII Cursa dels Biberons – Pinell de Brai

Aquest diumenge 16 de febrer els integrants de SUDACTIU ens vam dirigir cap a Pinell de Brai per participar en la VII Cursa dels Biberons en un dia un mica emboirat.

Ens dirigim a buscar el dorsal, cadascú de la seva Cursa: Encarna i Xavi la cursa absoluta 23km 1300+, Mònica i Albert Cursa Exprés 16km 700+ i la més petita del grup Laia i Rosa la marxa de 13km i 500+ .

Abans de la sortida ens vam realitzar la foto que sempre fem amb un record, el de Felip, aquesta vegada molt més especial!!!

Imatge amb el record a Felip Adell

Aquesta cursa tot i formar part del Circuït de Terres de l’Ebre també va ser Campionat de Catalunya de Curses per muntanya per equips 2020 i tot això feia que hi hagués molts corredors/es d’una gran qualitat.

Hem pres la sortida des de l’interior de la Catedral del Vi com és habitual i el recorregut s’ha endinsat a través de les magnífiques serres de Cavalls i Pàndols, escenaris històrics de la Batalla de l’Ebre. Per aquesta edició s’han recuperat camins per recórrer la Serra de Cavalls, endurint en part el seu itinerari. Una cursa amb un marcatge perfecte i molt exigent, tot i això l’ennuvolada que hi havia no va deixar veure les magnifiques vistes de la Cursa.

Volem felicitar a l’Equip de la Cursa del Pinell pel seu segon lloc al Campionat de Catalunya FEEC per equips (AE Cota 705), i especialment a l’organització de la Cursa perquè any rera any es superen. MOLTES FELICITATS!!!!

Classificacions

https://www.9hsports.cat/ca/informacio_cursa/307