Cursa UEC Tortosa – 2020

02/02/2020

El passat diumenge 2 defebrer un grup de Sudactius es van dirigir cap a Tortosa per realitzar les diverses curses organitzades: Lluc Maresma Absoluta i Mònica, Albert, Xavi i Dani vam realitzar la Cursa Exprés.

A les 8.40h donava la sortida la tercera prova del Canicros i a les 9.00h donava el tret de sortida a les curses del Circuit : absoluta i exprés i totes les categories, unes 200 persones inscrites.

La Cursa absoluta eren 21km 1000+ amb un recorregut molt complert amb pujades i baixades, amb molta duresa i un terreny amb molta pedra, calia anar en molt de compte! I la Cursa Exprés amb 14 km i 525+, també amb un terreny amb molta pedra. Tot i això el problema d’una batuda de caçadors va fer canviar el recorregut inicial de la cursa.

Des del Circuït també s’ha treballat el tema de la sostenibilitat, eliminant els gots de plàstic i també amb el marcatge de barretes i qualsevol element de plàstic amb el dorsal. Iniciatives per millorar un Circuït que cada any busca millores en qualitat!!!

Per acabar felicitar a la UEC per la seva tasca amb una entrega de premis i un avituallament final espectacular amb una excel·lent torradeta!!!

I sempre amb un pensament: FELIP CORREM JUNTS!!!

Crònica Albert i Mònica.

Classificacions

https://www.9hsports.cat/ca/informacio_cursa/308