TRAIL SERRALADES DE BARXETA, CON GLÒRIA 19/1/2020

El passat dissabte ens vam dirigir a València per tal d’assistir a una cursa que es preveia èpica, i així ho feien preveure els cartells de l’Autopista AP7 “FUERTES LLUVIAS Y NEVADAS” i així va ser, el Trail Serralada de Barxeta no ens va defraudar. Es van realitzar 4 curses : una marató de 44 km 1700+, una mitja de 21 km 1100+ i una Sprint Trail 12,5 Km 500+ i caminada.

En total una cursa amb 1000 inscrits/es, es una cosa que em sorprèn, pobles petits amb una quantitat molt gran de corredors. Bestial!!!

La Barxeta és un poble situat al costat de Xàtiva, molt planet que ningú podria desxifrar les muntanyes que allí existeixen.

A les 8.40h van donar la sortida, 300 corredors ens posàvem a la feina. Es preveia un dia dur, amb molta aigua, tot i que al principi plovia poc. 5 km primers ascendint per pista per tal d’estirar el grup. A partir del km 5 vam entrar dins del cor de la Serra de la Barxeta un espai que em recordava a la selva. Al km 6,9 vam realitzar la pujada més important i més dura 800m en un ascens de 259+ , i a partir d’allí; la duresa i una tromba d’aigua van fer que tot el que va seguir va ser èpic. Plovent tot el recorregut fins que tot semblava “Aquarama”. Vam rellissar alguns cops i patinàvem, però amb 3h 23 m vam aconseguir arribar a la meta, de color marró però vam arribar!!!!

Una cursa molt recomanable, però la próxima vegada que no vingue Glòria!!!

Crònica de Mònica i Albert

https://www.mychip.es/resultado/be5c1189-6128-49e7-bdff-97c4ad88f384

Classificacions