VI CURSA DEL PONT DELTEBRE 12-3-2017

Azziz El Jihaoui i Cèlia Callarisa guanyen la 6a Cursa del Pont de Deltebre

 

160 corredors i corredores van participar a les modalitats de 5K i 10K de la 6a Cursa del Pont de Deltebre, dins del Running Series Terres de l’Ebre. La cursa de 10 Km la van guanyar Azziz El Jihaoui i Cèlia Callarisa.

Deltebre va acollir la segona prova del circuit Running Series Terres de l’Ebre, amb la sisena edició de la Cursa del Pont en la que van participar 160 corredors i corredores, entre les dues distàncies, en un matí molt assolellat però amb una mica de vent que va ajudar a baixar la sensació de calor.

A les 11 del matí del diumenge 12 de març, amb un ambient primaveral, tot i estar al final d’hivern, es donava la sortida als dos recorreguts puntuables per al Running Series, de 5 Km i 10 Km. Els runners van sortir des de la plaça 20 de Maig, al davant de l’Ajuntament, passant per l’avinguda Generalitat fins arribar al passeig Reinosa a la vora del riu Ebre; des d’aquí els recorreguts continuaven pel passeig a la vora del riu. Els corredors continuaven per la vora del riu, fent més o menys distància segons la modalitat. Així els dels 5 Km en arribar al pont Lo Passador donaven la volta mentre que els dels 10 Km seguien riu amunt fins a l’alçada de l’illa de Gràcia.

Azziz El Jihaoui i Cèlia Callarisa guanyen la 6a Cursa del Pont de Deltebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activaParticipants de la Cursa del Pont pel passeig del Riu de Deltebre

Els 10 Km, que va comptar amb 108 corredors i 23 corredores, el va guanyar en categoria absoluta masculina el guanyador va ser Azziz El Jihaoui amb un temps de 0:33:00, seguit per Ricardo Durá (C.A. Castalla) amb 0:34:54 i per Xavi Queral (Fondistes Amposta) amb un temps de 0:35:19. En dones la guanyadora va ser Cèlia Callarisa (CEU Sud Actiu) amb un crono de 0:43:50, acompanyada al podi per Carlota Romeu (Unió Runners Santa Bàrbara) amb 0:45:42 i Geni Batiste (AE Alcanar) amb un temps de 0:45:50.

Azziz El Jihaoui i Cèlia Callarisa guanyen la 6a Cursa del Pont de Deltebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activaPodi absolut masculí de la 6a Cursa del Pont de Deltebre

Azziz El Jihaoui i Cèlia Callarisa guanyen la 6a Cursa del Pont de Deltebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa

Podi absolut femení de la 6a Cursa del Pont de Deltebre

La cursa de 5 Km, que va tenir 17 corredors i 12 dones i la van guanyar Iñigo Santillana (Atletisme Terres de l’Ebre) amb 0:18:16 i Luci Galve (TR Cabra Feixet) amb un temps de 0:25:28.

La propera cursa del circuit Running Series Terres de l’Ebre serà els «10.000 de l’Ampolla» que es disputarà el 26 de març.
Fotos de Sergi Castells

Notícia  www.ebreactiu.cat