XI CURSA DE TIVISSA 8-10-2016

Aurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya

Aurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya | EbreActiu.cat, digital d´esports i naturaSortida de la cursa absoluta | EbreActiu.cat

  • Organitzada per l’Associació Esportiva Extrem Team i l’Ajuntament de Tivissa, la cursa va aplegar més de 250 corredors
  • La Cursa de Tivissa va proclamar Aurell i Puigarnau guanyadors de la Copa Catalana de Curses per muntanya

Més de 250 corredors, entre les tres modalitats de cursa, són els que van participar aquest passat diumenge a l’onzena edició de la Cursa per muntanya de Tivissa, prova que també va tancar la quinzena edició de la Copa Catalana de Curses per muntanya.

El del CEM La Cameta Coixa, Pere Aurell, es va proclamar guanyador per partida doble, guanyant la cursa de Tivissa en la modalitat absoluta i la Copa Catalana. Va cobrir els 24 quilòmetres i 1.578 metres de desnivell acumulat d’un recorregut molt tècnic i irregular, amb només 2 hores i 28 minuts.

Un temps força ràpid el d’Aurell, que es va imposar a les 2:35:34 del segon classificat, Xavier Espiña, del CE Guissonenc. A poc menys d’un minut del segon entrava a meta, Sergi Rodríguez, del CE Segarra amb un crono de 2:36:20.

Aurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya | EbreActiu.cat, digital d´esports i natura Sortida de la cursa curta i d’iniciació | EbreActiu.cat

Sílvia Puigarnau (CE Guissonenc) va guanyar clarament la Cursa en la categoria dones, arribant a la línia de meta amb un temps de 3:16:51 i posant-se primera la podi de la Copa Catalana. Ester Casajuana (AAE Escola Treball), que es disputava amb Puigarnau la Copa Catalana, es va proclamar segona, amb un temps de 3:31:15, seguida a pocs segons de la tercera classificada i companya de club, Marta Batalla (3:31:35).

Bassiyd i Paulino es mantenen líders del Circuit de Curses Terres de l’Ebre

 

Mustapah Bassiyd va fer el tretzè lloc a la classificació de la Cursa de Tivissa amb un temps de 2:51:53, el que li permet mantenir-se com a líder del Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre. Luisma Mas, segon a la classificació del circuit ebrenc, va fer un temps de 3:00:31.

Marta Paulino, malgrat no haver participat en les últimes curses per temes de salut  (Km Vertical, Pujada al Montsià i Tivissa), es manté líder del circuit ebrenc i es reincorporarà a la Cursa d’Ulldecona. La corredora de la UEC Tortosa, Diana Garcia Sogorb, ver fer el novè lloc a Tivissa amb un temps de 3:53:07.

A la cursa curta (16,5 Km i 1000+) els primers classificats en la categoria júnior van ser Quim Costa (1:36:41) i Carla Gisbert (2:38:31). I en la cursa per a cadets (9,5 Km i 580+), els primers en arribar a la línia de meta van ser Narayan Macià (0:48:03) i Cristina Tinajas(1:09:38). En aquest enllaç hi ha les classificacions per a la resta de categories.

La jornada de diumenge es va completar amb curses infantils i un dinar de germanor per als participants i els més 80 voluntaris que van col·laborar perquè la Cursa de Tivissa tornés a ser, un any més, un èxit.

El Circuit trasllada la pròxima cita a la comarcal del Montsià, serà el diumenge 16 d’octubre a la 9a Cursa per Muntanya d’Ulldecona. Després d’aquesta prova, quedaran només dos proves per tancar la temporada de curses ebrenques: la Cursa Camí de Sirga a Móra d’Ebre i la Cursa de les Roques a Horta de Sant Joan.

Aurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya | EbreActiu.cat, digital d´esports i natura Moments abans de la sortida  | EbreActiu.cat

Aurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per MuntanyaAurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per MuntanyaAurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per MuntanyaAurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per MuntanyaAurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per MuntanyaAurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per MuntanyaAurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per MuntanyaAurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per MuntanyaAurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per MuntanyaAurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per MuntanyaAurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per MuntanyaAurell i Puigarnau guanyen la Cursa de Tivissa, darrera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya

Galeria de fotos al Facebook

 

CLASSIFICACIONS

Notícia www.ebreactiu.cat