UTMCD

9 hores després d’arribar a Prades i sense poder dormir per totes les emocions que em recorren el cos de dalt a baix (i pels efectes físics, dels 90km, no ens enganyem) d’haver compartit en Mireia i l’orgull que m’ha fet sentir. L’esforç que hi ha posat, primer preparant-la, després afrontant-la tot i haver passat mals dies dijous i divendres i sobretot durant tot el recorregut, demostrant una força física i psicològica envejable, m’ensenyen el camí per assolir les metes que un es posa i perquè ella ho aconsegueix la majoria de les vegades.

Més de 14 hores de cursa són difícils d’explicar, potser durant la setmana ho intentem, però el resum i segurament el més important, és que estic molt content del resultat, 5a absoluta al Campionat de Catalunya FEEC de Curses d’Ultraresistència per a Mireia i sots-campions de Catalunya de Curses d’Ultraresistència per equips en categoria mixta per a l’equip SudActiu.

Estic molt content d’aquest resultat, però encara més per la forma d’aconseguir-lo, a la nostra manera, gaudint la cursa, admirant el recorregut, xerrant hores i hores i sent un equip, que és molt diferent de dos persones corrent juntes. D’una altra manera no ho haguéssim aconseguit, però sobretot, no estaríem tant emocionats de poder-ho fer.

Espero compartir més curses en Mireia, junts hem aconseguit dos grans reptes i aconseguim estimar una mica més el nostre esport, la muntanya i a natros. No es pot demanar més.

Agus

Arribada_Prades