VII CURSA DEL PASTISSET 2016 A BENIFALLET 24/1/2016

El diumenge 24 de gener de 2016 es va disputar la VII de la Cursa del Pastisset a Benifallet.Amb un recorregut de 27,6km i 1700 desnivell , una Cursa Curta  de 18km 1200desnivell  i una Marxa de 11km 400m .

La cursa inicia el seu recorregut a la pista d’estiu de Benifallet i el primer lloc per on passa és el Barranc de l’Ullal, seguit pel Barranc de Gori (aquest és un tram que incorporem nou en l’edició d’enguany). Un cop hem passat el segon avituallament comença l’ascensió cap al Mas de Monclús, des d’on es parteix per anar cap al Balneari de Cardó. Un cop s’arriba al Balneari comença el tram cronometrat, que discorreró pel Sender del Borboll, l’Ermita de Sant Josep, l’Ermita de Sant Roc i els Martells (aquest tram també és nou i ens permet gaudir d’unes vistes úniques del balneari), que guiarà els participants cap a la Creu de Santos (cim de la Cursa del Pastisset).La tornada cap al poble comença amb un tram curt de la cresta, fins desviar-nos cap al Sender de l’Oliver i arribar a l’antic Camí de Cardó a Tivenys. En aquest punt els participants s’endinsaran al Sender de l’Ermita Cremada (Ermita de Sant Bernat), passaran per la Carrasca Dolça i arribaran al Coll del Murtero (un cop més, és un tram nou incorporat en aquesta edició). Des del Coll del Murtero els participants començaran el descens tècnic cap al Mas de Monclús, la Cova de Culla i el Racó de Costumà. Després d’aquest tram tècnic s’encamina cap al poble per la Sendera de la Planeta.

 

CLASSIFICACIONS CURSA,CURSA CURTA I MARXA

 

IMG-20160217-WA0005