Dos ULTRES de CASA (i una Sant Silvestre)

Com ja sabeu tots i totes a les ultres t’has d’apuntar amb uns mesos d’antelació, al igual que les maratons i grans curses. Aquí us deixo dos enllaços de dos ultres que tenim molt prop nostre i podríem dir que són de casa.

1) 6,7,8 de març. Ultra trail de les fonts (Xerta): 120 kms i +6000. Consta de tres dies: divendres 23 kms, dissabte 70 kms i diumenge 27 kms. Si us voleu apuntar a les 3 encara sou a temps i amb preu reduït. Ja hi ha un total de 200 inscrits, per tant no us encanteu que als 250 es tanquen inscripcions. De moment d’aquí del club ja tenim apuntats a Agus, Guillem i Feliu.

– http://www.utlesfonts.com/es/

2) 2-3 de maig. Ultra dels Estels del Sud (als Ports): 100 kms i +5000. Aquí també teniu l’opció de la half (60 kms). És una cursa organitzada pel Trail Roquetes i que fa una volta integral a tots els Ports, amb principi i final a Caro. Caro-Paüls, Paüls-Arnes, Arnes-Beseit, Beseit-Font Ferrara i Font Ferrara-Caro. Potser una gran ultra per als que es volen iniciar en aquesta distància, ja que està prop de casa i el recorregut no té massa desnivell. Aquí ja estan apuntats Domingo Vidal i Feliu.

– http://ultraestelsdelsud.com/

 

No us encanteu que a partir del 31 de desembre canvien els preus de les dos ultres!!!

 

Recordeu que el 31 d’aquest mes tenim la Sant Silvestre Ulldeconenca (falduda). Per a nens, nenes i adults, amb diferents distàncies i per gaudir del final d’any com més ens agrada!!!!!!!!!!!!!!

 

BONS NADALS A TOTS I TOTES I A GAUDIR DEL FINAL D’ANY I PRINCIPI DEL 2015!!!