Travessia Nocturna Fredes-Paüls 2014. La festa del corredor. (Any 2)

Era el dia, el 14 de juny, el dia que per a mi és celebrava la cursa per excel·lència i festa del corredor. Fredes ens deia bona tarda i Paüls ens volia ensenyar la nit.

Les sensacions eren bones,una vegada preparat mentalment i feta la foto de rigor en tots (o casi tots) els companys del SudActiu, era l’hora de corre. El primes 6 km és van fer molt pesats ja que l’afluència de tanta gent no deixava avançar, al km 10 tot va canviar, tot va anar “viento en popa” compartint tram a la Font de la LLagosta (m’encanta aquest tram) amb Domingo Vidal i Estefania Barreda (AD Maestrazgo i primera femenina en arribar).

Arribant a Caro un cotxe en falduts i un altre conduit per un senienc i també en falduts em van animar i tot va ser més divertit i portador. Una vegada arribo a Caro (km 27) vaig menjar dos plàtans i a seguir fins que arribo a Clotes i allí una barreta i dos “xuxes” me dona la la força suficient com per a pujar les “rasses”, maleïdes rases….vaig fer malabars per poder creuar-les. Bé la baixada no cal dir que és brutal, però com si de Tarzan és tractes em planto ja als dos últims dos kilòmetres, els de quitrà, allí m’avancen dos nois, que davant del meu cansament no puc fer res.

Creuo meta on Encarna en un fort crit de MOLT BÉ SERGI!! i en un temps de 5 hores 9 minuts i 48 segons finalitzo la cursa molt bé, content i una 14 posició que no m’hagués imaginat mai. Amb companys i amics del SudActiu i les excel·lents organitzacions a les curses, dona gust corre, SALUT I CAMES A TOTHOM!!!

PD. Gràcies a Encarna i Manel Tomas per les fotos.  Albert Sans gràcies per les teves paraules, espero ser amic i compartir molts més moments.

10321099_10204195699002181_4953256540523541350_o