Notícies FEEC

Des de la FEEC ens fan arribar al Centre Excursionista d’Ulldecona la següent informació referent a activitats formatives:

L’Àrea de Formació de la FEEC i l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) convoquen, pel cap de setmana del 20 i 21 de setembre, proves d’accés a Monitors d’Excursionisme i Instructors de les especialitats d’Excursionisme, Escalada, i Descens de barrancs.

L’Àrea de Formació de la FEEC convoca, del 21 al 24 de juny, les estades de descens de barrancs per a joves amb llicència de la FEEC, on hi podran participar nois i noies d’entre 18 i 25 anys, al Berguedà.

Com pensem que pot ser d’interès dels nostres socis us les fem arribar. Les circulars informatives i els formularis d’inscripció els podeu trobar a l’espai FEEC de la nostra web, a la pestanya del CEU.