Guillem Pujol visita l’IE Daniel Mangrané

DSC06523

El campió junior del “Circuit de muntanya de les Terres de l’Ebre”, va visitar els alumnes de 1r de l’IE Daniel Mangrané. Guillem va fer una presentació on explicava els alumnes la seva afició a la pràctica esportiva i, especialment, a les curses de muntanya.

L’objectiu de la visita era que els alumnes conegueren de primera mà com són les curses, com han de preparar-les i rebre recomanacions per a la seva participació en la “Cursa dels instituts” dintre del projecte “Les curses de muntanya a les classes de física”. L’atleta va explicar la seva trajectòria, interessos i va contestar a les desenes de preguntes que els nostres companys li van fer.

Després, una representació del taller de premsa, va anar a la biblioteca per fer-li una entrevista i conèixer una mica més Guillem. Ací teniu el resultat.

Fotos entrevista i presentació

 

Taller de Premsa de l’Institut Escola “Daniel Mangrané” de Jesús

Web del Taller de Premsa

Projecte “Les Curses de Muntanya a les Classes de Física”

Web del Projecte