Tramitació de revisions mèdiques a través de la UFEC

Com sabem que la salut i la seguretat són molt importants per a tothom i que qui més qui menys s’ha fet o vol fer-se revisions periòdiques per saber la seua condició física i seguir recomanacions de medicina esportiva de cara a entrenaments i competicions, us fem arribar aquesta comunicació de la FEEC referent a la possibilitat de fer-se aquestes revisions aprofitant el sistema de la UFEC.

“Us informem que la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha posat en marxa el sistema per fer revisions mèdiques als esportistes a un preu molt competent.

A la pàgina web de la UFEC (www.ufec.cat) trobareu un enllaç amb el títol “Tramita la teva revisió mèdica”. Al clicar-lo, envia l’esportista o l’entitat, si es gestionen col·lectivament, a la plataforma informàtica que desenvolupa el procediment, tot reservant via Internet el dia i l’hora en el centre mèdic que interessi.

Tots els centres mèdics estan acreditats en Medicina Esportiva, a més, amb la possibilitat que si el nombre de revisions que pugui contractar l’entitat és, com a mínim de 15, sigui una unitat mòbil la que es desplaci fins al lloc concertat, dins del territori català.

 

Secretaria de la FEEC

 Barcelona, 17 de gener de 2014″

Revisions mèdiques UFEC