Nadal 2014

Arriba el Nadal, època de tradicions, família i propòsits per a l’any vinent. Com a SudActiu no volem ser menys, hem preparat una mica de cada i ho compartim amb tots vosaltres per si ens voleu i podeu acompanyar;

  • Tradicions. La nostra tradició per aquestes dates és la Sant Silvestre, de la qual celebrarem ja la IV edició, sent una de les pioneres a les nostres terres. Serà el dia 31 a les 5h i a part de venir, disfressats o no, però en moltes ganes de passar-ho bé, us animem a participar en les de les poblacions veïnes, Alcanar el 27 i la Sénia el 30, per acabar l’any amb molt esport i energia.
  • Família. Ja sabeu que ens agrada molt compartir els moments amb el màxim de gent possible, fruit d’això va néixer aquesta web i el nostre club i com no tenim fronteres, seguim fent-ho i ampliant el grup. Com també molts sabeu, el company d’Alcanar Juanjo Oliva està a punt de completar el seu repte per al 2013, pujar a la Torreta cada setmana de l’any. Per celebrar-ho, el darrer dia de l’any farà la última pujada i intentarem compartir amb ell aquest moment. Us anirem informant, però si podeu, reserveu el matí del dia 31 per participar d’aquest final de festa.
  • Propòsits. Amb l’any nou, tots intentem fer plans i imaginar-nos com ens agradaria que fos el 2014. Si teniu pensat passar hores per la muntanya, disposar d’una llicència és una garantia. Hem preparat una pàgina amb tota la informació referent al tràmit, amb preus, cobertures i procediments. Podeu visitar-la, aquí o al facebook i demanar-la.

Seguiu connectats, anirem actualitzant la informació d’aquests temes i d’altres que estem preparant (sí, Nadal també és època de sorpreses). Bones festes a totes i tots!!