Via Catalana

Estem en els últims dies per poder apuntar-se i participar en al Via Catalana cap a la independència del proper 11 de setembre.

Si encara no ho heu fet, us animem a participar d’un gran acte per al nostre país i en el qual la gran majoria d’entitats esportives de casa nostra ja hi han mostrat el seu suport. Per inscriure-vos podeu contactar amb algun dels membres d’Ulldecona per la independència, la territorial local de l’ANC o directament a la web de la Via.

Tots tenim l’oportunitat de reservar-nos el nostre lloc a la història del nostre país.

Per tal d’aportar el nostre granet d’arena, el diumenge pel matí pujarem a la Torreta, on ens trobarem amb la gent d’Alcanar a les 12h. Es tracta d’una activitat paral·lela de les seccions locals de l’ANC i les entitats excursionistes d’Alcanar i Ulldecona i emmarcada al projecte Estelades al cim. Per part nostra, la sortida serà a les 10.30 des de l’aparcament de la Torreta, 30 minuts abans amb cotxe des de l’Ajuntament i, evidentment, la participació és lliure. Caldrà portar beguda, menjar i roba adequada per al recorregut i la meteorologia, pensant que caminarem entre 2h i 2h i mitja.

Per acabar, compartim l’últim anunci de l’ANC, animant a la participació i a la inscripció als trams del sud: