MOLTES GRÀCIES

Com ja us vam anunciar, el dissabte passat vam intentar aportar el nostre granet de sorra a la Festa Aran, una jornada solidària per recaptar fons per a la Fundació Síndrome de Dravet. Per fer-ho, vam organitzar una sortida d’inciació a les curses per muntanya, amb un recorregut llarg i un de curt, obert a la participació de tothom i amb una aportació voluntària per a participar-hi.

La sortida va ser un èxit, igual que la jornada solidària i, per part nostra, volem agrair profundament a tothom la participació i el civisme que va demostrar tothom. Prop de 100 participants entre els dos recorreguts i uns 500 € que vam poder aportar íntegrament a l’organització de l’esdeveniment! Mil gràcies a totes i tots.

Per la nostra part, donar les gràcies també als més de 20 voluntaris i voluntàries, que a més d’inscriure’s i aportar la seua part a la jornada, van guiar i acompanyar a tots els participants, contribuint a l’èxit general i fent-nos sentir molt orgullosos del nostre club i la nostra tasca.

Esperem que us ho hagueu passat tant bé com natros i us donem les gràcies de nou per participar en un esdeveniment d’aquestes característiques i per fer-ho com més ens agrada, coneixent la muntanya i gaudint-ne.