2ª SORTIDA D’INICIACIÓ – MARXA SOLIDÀRIA PEL SÍNDROME DE DRAVET

El CEU Sudactiu organitza el proper dissabte 21 de setembre la “2a Sortida d’Iniciació a les Curses/Marxes per Muntanya”. Aquest any a més la sortida es solidària, ja que s’inclou dins dels actes de la “Festa Aran recaptació de diners Fundacio Síndrome de Dravet” que es celebra aquest dia al Poliesportiu d’Ulldecona.

Esdeveniment Facebook

547455_10201076245980725_1513904473_n

Per tal de col•laborar en aquesta causa, el mateix matí de la sortida es demanarà una inscripció voluntària (es recomana que no sigui inferior als 2/3 euros) a tots/es els/les participants. Tots els diners recollits es donaran a la Fundació Síndrome Dravet.

Es prepararan dos recorreguts, per tal de què tothom pugui participar.

Recorregut 1 (curt): 8 km, amb un desnivell positiu acumulat de 180m (sortir del Poli, pujar al Castell, anar fins al Pinar de La Raval, tornar pel PR, i baixar de tornada al Poli).

Track recorregut 1

Recorregut 2 (llarg): 15 km, amb un desnivell positiu acumulat de 420m (sortir del Poli, pujar al Castell, anar fins al Pinar de La Raval, després fins al Pantanet, La Tossa, Camp de Tir, vorejant el Tossal Gros amb nous senders i tornada per la Calç).

Track recorregut 2

La sortida NO és competitiva. Els recorreguts no estaran marcats, però hi hauran corredors-guia de Sudactiu per a tots els ritmes.
327493_469202829778887_465432086_o

Imatge de la 1a Sortida Iniciació del Setembre 2012

Hi hauran dos punts d’avituallament líquid al llarg de la sortida a càrrec de Sudactiu, però no posarem gots (cal portar-se el got, o bé una botella, o un camelback, etc.).
A l’arribada esmorzarem tots junts (el menjar va a càrrec de cadascú, mentre que la beguda es podrà comprar a la barra del Poli per tal de col•laborar amb la jornada solidària).
Tant el menjar com la roba de recanvi es podrà deixar a la sortida als cotxes de l’organització.
Data, hora i lloc: el proper dissabte 21 de setembre a les 9:30 al Poliesportiu d’Ulldecona (Pavelló antic).
La sortida pretén animar als caminadors/es i corredors/es falduts/es i de pobles veïns a practicar aquest esport i col•laborar en la Jornada del Síndrome de Dravet.
Us recordem que dies després podeu participar a la Cursa/Marxa d’Alcanar el diumenge 29 de setembre i, sobretot, a la Cursa/Marxa d’Ulldecona del proper 27 d’octubre.

Vine a gaudir d’un dia de muntanya, esport i solidaritat. T’esperem!!!

PODEU CAMINAR O CÒRRER ALS DOS RECORREGUTS, NOSALTRES US ACOMPANYAREM A TOTS/ES!!!