Ho hem tornat a aconseguir…

Ho hem tornat a aconseguir. Gràcies a tots els que m’heu ajudat. El dissabte ja es vivia l’ambient del que seria el diumenge; el lloc de recollida del dorsal (la sortida i l’arribada) plena de runners, whatsapp’s dels sudactius donant  ànims i l’emoció de córrer per primera vegada la Marató de Barcelona. La resta del dia descansant i trucant a Paco i Oriol per a quedar a la sortida, ja que més o menys volíem fer el mateix temps.

JoaquimArriba el diumenge, jo ja ho tenia tot preparat: esmorzo, vaig al wàter (importantíssim) i me’n vaig. Agafo el metro a Fontana i a mesura que ens anem apropant a plaça Espanya el metro s’omple de runners; espectacular. Trobo a Paco i a Oriol i ens posem a la sortida de 3:15 i 3:30. Anem junts fins a la primera mitja. A partir d’allí Oriol estira una mica i Paco i jo anem a 20 metres detrás. Al Km. 25 Oriol es queda i Paco i jo anem tirant fins al Km. 34. Allí m’agafen rampes als bessons, estiro un poc i em torno a incorporar sense cap problema. Tinc a Paco a 30 metres però no tinc el “reprís” suficient per a tornar a agafar-lo. Jo, al meu ritme arribo al Km. 40 en un temps de 3:15:51 i allí m’agafen unes rampes que fan temor. La gent del públic m’ajuda  a estirar i em reincorporo a la carrera. Els dos últims quilòmetres em costen 15:42 i arribo en un temps de 3:31:33. Una llàstima però molt content. A la meta m’esperen les meues 2 de casa més lo nouvingut/da i torna a sorgir l’emoció inexplicable que suposa acabar una prova d’aquestes característiques.

Mingo; algún dia ho aconseguiràs (baixar de les 3 hores), eres exemple d’esforç  constància i sacrifici. Paco a tu no et passen els anys ( llàstima de les rampes, sino acabem junts), a la teva edat tots voldríem fer els temps que fas (3:22:48). Oriol molt bon debutant, feia un mes que no entrenaves i has baixat de les 3:30 (3:29:36). Ulldecona i Sudactiu poden estar contents de tindre els atletes que tenen ja que cada dia es superen amb esforç i sense res a canvi.

Joaquim Sauch

*** Paco Mariné i el seu fill Oriol ***

Paco