El camí del mig

Montaje

Bé amigues i amics, m’agradaria fer un repàs de l’actualitat dels nostres corredors locals. Felicitar a Mireia per la seva gran actuació en la ultra de les Fonts, als amics de les “Running Series” que varen debutar a Amposta, sobretot la secció femenina, encapçalada per la veterana Núria S. i les joves Neus i Núria B; suposo que Lourdes no tardarà en debutar. Que dir dels nous maratonians Joaquim, amb aquesta segona marató, i Oriol Martí predestinat a ser un gran runner en un futur no molt llunyà i establir noves marques en 10 K , Mitja i Marató; recordeu que els records falduts de marató i mitja els tenen (que jo tingui dades) Jordi Ramada (MM 2:58:24) i Oscar Raga (1/2M 1:19:55). Paco Mariné, un incombustible, una atleta en totes les paraules, un amant de l’esport de tota la vida, va acumulant maratons, mitjes i qui sap…

En la nostra secció més muntanyera tenim a Guillem Pujol que ens va pujant als podis del Circuit de les Terres de l’Ebre i ens aguanta el prestigi en aquesta competició; felicitar-lo de part de tots per aquest nou podi aconseguit a la Pobla. Aquest any tenim a tres runners que no paren… Vicent, Dani i Pere Pujol que ens estan representant a moltes competicions del territori; s’estan ficant a “tope”. Al igual que els germans Torrent-Beltrán per les Tarragones.

Desde aquí voldria, de part de tota la gent SudActiu, donar l’enhorabona a Cèlia i Enric pel naixement del seu fill Biel. Recordar-mos de les nostres corredores que es troben embarassades Sònia i Imma; que us vagi molt i molt bé l’embaràs!!!

També donar ànims als amics i amigues que s’estan recuperant de les seves respectives lesions: Encarna, Albert, Manel Ollé, Floren, Juanjo Brusca, Ramon (Pataquero), Lluc Maresma, Mireia i malauradament Vicent “Veritex” que va caure en un entreno per preparar la Marató de la Fageda el passat dissabte i es trencà un os de la mà. També tenim tres runners que entrenen molt i encara no han debutat al món de les curses, Agustí Vives, Sergi Pla i Joan Riba, a veure si s’animen a fer alguna cursa que ara n’hi ha moltes i m’han dit que estan preparats i de sobres. I al nostre equip de marxadors que tampoc paren d’entrenar Javier, Bengochea, Navarro i Joan Antoni.

I jo què ? pos ara que m’estic introduint en el Budisme  s’explica “el camí del mig” i allí em trobo, entre aigües… bromes apart; content i satisfet per aquesta 15 ena marató i a seguir-ho intentant.

I esperem veure properament a Agus, Vizcarro i Carlos en acció, que estan una mica a la rereguarda; ànims i força. Al igual que Dolors, Josep Domenech, Feliu i Ruben que van a mig gas.

Felicitar al grup del Facebook “entrenillos” per la gran acceptació que està tenint en els amics corredors d’Ulldecona, molt bona idea d’Encarna.

I ??? Properament les camisetes Noves !!!

Salut a tots i ens veiem per aquestes serres i senderes…

Mingo; + col·laboració de Feliu