Llicències 2013

Bon dia! Des de Sudactiu recordem que aquest mes comencem a tramitar les llicències del 2013. A l’enllaç del final podeu consultar les diferents modalitats i preus. El dia 21 d’aquest mes farem la primera tramesa. Així que si voleu tindre la llicència per al gener el que heu de fer és, primer que tot, assegurar-vos de que sou socis del Centre Excursionista d’Ulldecona. Si encara no sou socis, podeu fer-nos arribar via mail a sudactiu@gmail.com : Nom i cognoms, DNI, data de naixement i numero de compte corrent on domiciliar la quota. El preu de la quota de soci, és de 18€ a l’any.
Una vegada heu fet això, podeu fer l’ingrés de l’import de la llicència al numero de compte 2100-0109-05-0200155528 amb l’import de la llicència que voleu, posant nom, cognoms i la modalitat de llicència que voleu. Quan arriben les llicències, us avisarem per a que la passeu a recollir.

La modalitat de llicència que normalment ens fem per a poder participar en curses de muntanya és la C normal. L’habilitació FEDME serveix per poder puntuar en les proves de la Copa d’Espanya i també per gaudir dels avantatges que pugui tenir la FEDME addicionals als de la FEEC, en refugis de la Federació Espanyola i d’altres, però per anar per Catalunya és suficient sense habilitar i estalviant els 11 o 12 € que s’han d’afegir.

http://www.feec.cat/sites/default/files/Fitxers/llicencies/Llicencies_2013/pla_llicencies_feec_2013.pdf