Equipament complet SudActiu

Aquesta pàgina la podreu consultar de forma permanent a la pestanya superior del mateix nom.

Després d’uns dies de feina, disseny i debat, finalment podem presentar la proposta del disseny de la nova equipació de SudActiu. Com veureu, hem optat per oferir una àmplia oferta de peces, mantenint un disseny personalitzat i constant, encara que adaptat a cada tipus de peça i fent-hi petits canvis.

També com a novetat, hem treballat amb l’empresa Tuga, especialitzada en aquest tipus de treballs i que ens ofereix unes possibilitats en quant a gama, personalització, teixits i disseny que pensem és l’adequada per a les nostres necessitats.

Durant aquest proper mes, prepararem la primera comanda, que tenim pensat confirmar durant la setmana de Reis i poder-la tenir a finals de febrer, tot això si es compleixen els terminis previstos. Com hem dit, aquesta és la primera comanda, de manera que repetirem a l’estiu/tardor i també de manera periòdica cada 6/10 mesos, de manera que poc a poc puguem anar completant l’equipació, mantenint sempre el mateix disseny i podent-nos adaptar així a les possibilitats econòmiques actuals, en que les inversions fortes són difícils.

Com veieu, es pot consultar el disseny de totes les peces en aquesta pàgina, també descarregar l’arxiu complet i, després, omplir el formulari personalitzat, on és molt important la primera part per a poder contactar amb tothom si s’ha de fer algun canvi o informar d’algun tema. Durant la propera setmana tindrem mostres de les peces per poder-les provar i saber la talla de cadascú, us informarem de tot tant aquí com al Facebook i així podreu fer la comanda amb més seguretat. També es podran modificar les dades del formulari, anant a la pàgina de resum on apareixen les comandes de cadascú.

Per acabar, recordar-vos que aquests dies també estem tramitant les llicències, com haureu pogut veure a la pàgina principal i al Facebook i que per a federar-se cal ser soci del Centre Excursionista d’Ulldecona. Properament també tindrem un formulari per inscriure’s de manera formal com a membre de SudActiu, condició que no tindrà cost addicional encara que recomanem també ser soci del CEU. Recordeu que ens podeu fer arribar qualsevol dubte o consulta a la nostra adreça de correu: sudactiu@gmail.com

A continuació teniu l’oportunitat de completar el formulari i també l’enllaç per comprovar la vostra comanda. Recordeu que si us equivoqueu ens ho heu de dir a la nostra adreça de correu i us ho canviarem o eliminarem.