10 DE 10: RUNNING SERIES 2012

El passat 23 de Novembre es va celebrar a Deltebre la festa de cloenda d’aquest running series, amb un convidat especial;Roger Roca, campió del món de duatló.

Núria Sauch, Lourdes Llombart i jo, vam anar-hi en representació del nostre equip: SUDACTIU, a buscar els corresponents trofeus. Tant Lourdes com jo vam quedar primeres en la nostra categoria (màster i sènior). Cal remarcar que Núria va quedar amb una quarta posició en la seva categoria (veterà 1); així que estem molt contentes dels resultats; ara de cara a l’any que bé el propòsit es baixar temps, que això costa lo seu !!!

D’altra banda vull destacar a Oriol Martí, que olé ! olé ! quins bons temps ha fet en aquest circuit !!! el felicito !!!

Tots quatre hem realitzat unes quantes curses d’aquest circuit, ja que la nostra campiona en la categoria general de l’any passat; Cèlia Callarisa, ens va deixar a mitant circuit (per bons motius), però en no res l’esperem en les piles carregades per dalt d’estos podiums !!!

Com ja he dit abans, per aquells qui no coneixen aquest circuit, són 10 curses de 10km. Aquest any s’han realitzat a Amposta, les Cases, Horta, Camarles, la Pobla Massaluca, L’Ametlla de Mar, Jesús, la Galera, Tortosa i Deltebre. En totes elles ha hagut representació de SUDACTIU, inclús amb cares noves, que esperem tornar a vore… per a l’any vinent per fer més pinya, ja que aquest any ens ho hem passat molt bé.

En general totes les curses han estat força bé, totes elles amb poc desnivell, llevat de la d’Horta i la Pobla, degut al lloc on es troben situats estos pobles, però a pesar del desnivell, els recorreguts han sigut molt bonics.

Vinga va, animeus per al pròxim circuit 2013 !!!

Sonia Bel.