Sortida Lluna Plena CEU

Aquest dissabte, 1 de desembre, celebrarem la tradicional sortida de Lluna Plena de tardor del Centre Excursionista d’Ulldecona. Hem quedat a les 22h a la Plaça Catalunya i el recorregut previst és anar seguint el PR cap al Castell, d’allí baixar i pujar fins al Tossal Gros tornant a trobar el PR, seguir-lo fins la carretera de Godall i baixar cap al poble des d’allí. Aquí teniu el cartell:

Cartell sortida

Com sempre hi ha qui té ganes d’una mica més, si el temps i les ganes acompanyen, aprofitarem haver-nos canviat i portar el dorsal per fer un entrenet nocturn. La idea és seguir des de la carretera de Godall per la Serra de l’Ermita, arribar fins a les Ventalles i decidir si tornem per la mateixa serra o fem el jabalí i tornem pel Montsià, fent la ruta de les antenes o similar, sempre depenent de la gent que siguem i de les ganes de fer tard.

Si us animeu a venir podeu comentar aquí o al facebook i recordeu d’agafar roba i provisions per fer uns 30/35 km.