Mitja Tarragona 2012

El passat diumenge 25 de novembre 3 SudActius ens vam ajuntar per anar a Tarragona a la 21a Mitja Marató. Entre natros ni ens coneixíem pràcticament (jo, Oriol) només els tenia vistos a Paco i a Carlos, i ells a mi ni això! De totes formes vam anar cap a Tarragona i cadascú de natros en uns objectius, el primordial era no “petar” i arribar a la meta en les millors condicions, i el segon cadascú buscava un temps. En un principi Paco baixar de 1 hora 35 minuts, Carlos de 1 hora 40 (anava faltat d’entrenos, sinó s’hagués marcat lo llistó més alt), i jo buscava sobretot acabar, i després intentar fer el millor temps possible, a poder ser baixant de 1 hora 30 minuts (no tenia referència perquè era la meua primera mitja).

Arribem en molt temps, però més val així pel que pugui passar… Fins i tot ens gelem una mica abans de començar a escalfar. Després d’unes voltetes i demés, ens fiquem ja a la sortida, separats cadascú per la seva zona (per fer els seus temps). Jo em poso amb els de 1 hora 30 minuts, i la veritat que els 5-10 minuts que vaig estar allí esperant l’inici van ser de molt nerviosisme. Veia la gent molt nerviosa, en ganes de començar, tothom estava motivat i lo temps acompanyava, ni sol, ni aigua, ni vent…

Comença la mitja, un ritme que mai havia vist… anàvem com a pucetes, fent botets perquè no es podia avançar més… fins que no vam arribar al km 1 no vam poder anar tirant en condicions (mai havia estat a una cursa que sobrepassés els 500 inscrits crec…). Anem tirant i el meu ritme era de 4’15 min/km, anava bé, em sentia còmode i no veia la “llebre” de 1 hora 30 minuts.

Cap al km 8 començo a sentir moltes passes juntes, s’aproximava molta gent (jo havia baixat una mica el ritme), em giro i veig la bicicleta i la “llebre” de 1 hora 30 minuts. Jo content perquè veia que podia anar tirant. Segueixo amb aquest grup durant 1 km i veia que podia tirar més, així que em poso al davant a 4’15 igualment, però si en algun moment em posava a 4’10, a 4’10.

El temps acompanyava molt, no feia ni fred ni calor, anava tirant i em sentia molt còmode. Arribo al km 18 i portava un ritme millor de la 1 hora i 30 minuts, penso que només queden 3 km i veig que em sobraven forces, així que inicio un canvi de ritme per anar fins al final a 4 min/km. Seguia anant còmode, avançant a molts corredors, arribo al km 20 i veig que només en falta un per al final i encara podria tirar més. L’últim km el faig en 3’40’’ i arribo a la meta en esprint. No m’ho podia creure, havia acabat la meua primera mitja marató i baixant del temps que esperava. Al final 1h 28min 14seg. Molt satisfet i en ganes de més. Ara tinc una referència, i crec/suposo que podria baixar una mica el temps. No tenia pensat fer cap mitja marató, volia anar al gener a la Marató de Tarragona, i en un principi així ho faré, però ara havent vist ja una mitja puc dir que m’ha encantat l’ambient, les sensacions i la cursa en sí.

Els meus companys també van acabar satisfets, els 2 assolint el que volien. Així que contents cap a casa i si tot va bé, al gener ens tornem a trobar a la Marató de Tarragona.

Oriol Martí

RESULTATS:

– Oriol Martí Martí – Posició: 202. Categoria: 116. Temps final: 1:28:27. Temps real: 1:28:14

– Paco Mariné Ollé – Posició: 517. Categoria: 25. Temps final: 1:34:59: Temps real: 1:34:39

– Carlos Gabaldà Curto – Posició: 715. Categoria: 375. Temps final: 1:40:02. Temps real: 1:39:42

– Bibiana Roig Fabregat – Posició F.: 142. Categoria: 80. Temps final 2:03:45. Temps real: 2:02:49

– Andreu Roig Fabregat – Posició: 1674. Categoria: 551. Temps final 2:03:45. Temps real: 2:02:49

Enllaços: resultats  –  web_cursa

—————————————

Germans Roig-Fabregat (Andreu i Bibiana) a la Mitja de Tarragona i la menuda Imma debutarà a la Marató de Castelló ! Vaja germans-runners !!!