V Cursa d’Ulldecona

Primer que tot agrair-vos la vostra presència en la 5ena edició de la Cursa de Muntanya d’Ulldecona, ha estat una joia poder compartir en vosaltres aquesta estona de diumenge matí. Per nosaltres ha estat més que una cursa, ja que rendíem un gran homenatge al nostre amic i company d’equip Josep Ollé Ricart.

Avui ha estat un dia on hem viscut moltes emocions i ha hagut moments que no te’n recordes de tots els amics que t’han ajudat a que sigui un dia esplèndid i jo avui, mentre parlava a l’entrega de premis no m’he recordat de dos grans patrocinadors que hem tingut aquest any, vull donar les gràcies molt efusivament a Maria Jesús Damaret de Flash Estudi Fotogràfic i a Miquel Bengochea  de Vidres Miquel; una per la composició de la imatge i l’altre per l’elaboració dels quadres que hem entregat a la família de Josep Ollé; gràcies a tots dos perquè sense el vostre talent, avui haguéssim perdut quelcom.

Gràcies. Speaker-Suplent: Domingo Vidal Soriano

Avui també és just recordar-nos dels nostres dos companys que no ens han pogut ajudar per motius de salut i familiars; encara que han portat uns dies de molta feina muntant la cursa i marxa: Florenci Sales  “Floren” i Joan Antoni Cabané “Tito”.