Sortida d’Iniciació a les Curses per Muntanya

Oberta a tothom, si bé està adreçada especialment a corredors/es joves, o a runners de totes les edats que vulguin provar-ho, o simplement a qui vulgui gaudir d’un matí d’esport i natura en companyia.
El recorregut no estarà marcat, però hi hauran corredors-guia de Sudactiu per a tots els ritmes.
A l’arribada esmorzarem tots junts (el menjar va a càrrec de cadascú, mentre que la beguda va a càrrec de Sudactiu). Tant el menjar com la roba de recanvi es podrà deixar a la sortida als cotxes de l’organització.

Data i lloc: el proper dissabte 15 de setembre a les 9:00 al Poliesportiu (Pavelló antic).

Recorregut: 14 km, amb un desnivell positiu acumulat de 350m (sortir del Poli, pujar la Sal, anar fins a la Cogula i baixar de tornada al Poli).

Track: http://connect.garmin.com/activity/218625851

La sortida pretén animar als corredors/es falduts/es i de pobles veïns a practicar aquest esport, p.ex. participant a la Cursa/Marxa d’Alcanar (diumenge 30 de setembre) i, sobretot, a la Cursa/Marxa d’Ulldecona del proper 28 d’octubre.

Animat, és un bon moment per a començar a entrenar!!!