2a Cursa de La Marcenca (Bítem): Els canareus triomfen

Molta calor, organització modèlica, vaig amb els canareus … i plego als 7 km 🙁

Al final vaig ser l’únic Sudactiu que es va apuntar per anar a Bítem. Per no anar tot sol vaig trucar a Hermini d’Alcanar per compartir el viatge amb ells i així va ser. Els canareus i un faldut vam sortir dissabte a migdia sota un cel gris i un sol taronja que ens recordaven el desastre que estava succeint als boscos del País Valencià.

Després de la foto amb ells i una mica d’escalfament es va donar la sortida. A l’arribar a la primera pujada em vaig donar compte que la cosa no anava fina, i encara pitjor, quan planejàvem no recuperava gens. No trobava un ritme còmode i, juntament amb la intensa calor que feia, a l’arribar al 7 km on hi havia la bifurcació entre cursa-marxa, el cap va poder més que les cames i me’n vaig anar caminant pel recorregut de la marxa. El meu primer abandonament … (snif). Què hi farem, a intentar-ho la pròxima.

A diferència d’un servidor, els companys canareus si que van deixar ben alt el pavelló del seu poble. Juan Antonio Alfara va guanyar la cursa!!!! Està en una forma esplèndida, em va comentar abans de sortir que està fent la Copa Catalana i queda clar que està molt molt fort. Emilo Valls, que poc a poc va tornant al gran nivell que tenia, va fer el 9é absolut i podi 3r senior. Hermini a base de constància i curses, també es va retrobant i va quedar 23é absolut i avança posicions dins la classificació de veterans (ja està el 15é). Finalment, Geni i Joaquim a la marxa també van obtindre posicions destacades.

L’organització perfecta. Molta aigua, moltíssima. Hi havien mangueres, petites dutxes als controls d’avituallement que et permetien refrescar-te cada 3-4 km. Per acabar-ho, un bon sopar a base de pasta i gaspatxo … i una miqueta de cervesa (jeje).

Res més, agrair als companys d’Alcanar l’haver-me acollit entre ells i, és per això, que els hi dedico aquesta crònica.

D’esquerra a dreta: Alfara pare, “Alfareta”, estic-acabat, Hermini, Geni, Emilio, Joaquim.

By Floren