Abril 2012

Trobo, que avui que ja s’ha acabat, és un bon dia per fer un petit resum de l’abril del 2012. Primer que tot, com amic de Josep Ollé Ricart i en nom de tots els amics i amigues que tenia (moltíssims), fer-vos una forta abraçada a tots vosaltres: amants de la muntanya, companys de curses, organitzadors, etc… per la sensibilitat i estima que ens heu mostrat en aquests moments tan complicats. Realment estimàvem molt a Josep.

Després de la cursa de la Pobla de Massaluca venia la d’Alfara de Carles, que aquest any varen baixar una mica els Kms., a priori havíem d’anar Floren i jo (Mingo) però Floren jugant a Futbol-Sala va tenir un avís al bessó que li ha provocat un descans d’unes setmanetes. Jo a Alfara, més que res volia aclimatar-me a les curses de muntanya, després de tant asfalt, sèries, etc.. calia començar fer pujades i vaig tenir una posició discreta 71è  amb un temps de 3:14:34.

El mateix dia d’Alfara es feia la marató popular de Vinaròs; aquí ja es va veure més color roig.

La setmana passada varem estar uns quants a la IV Marxa Senderista Penyíscola Sostenible, els que veieu en la foto no són tots els falduts que varen participar: varem veure al gran marxador local: Vicent Ortiz, més els seus companys i companyes de “marxa” i bastant professorat de l’escola.

Com sempre, molta gent de Sudactiu va anar a la Sénia per disputar la Marxa Pujada a Pallerols, però pocs varem ser els de la marató sols: Lluc Maresma (4:10:12:  fou 4rt general i 1er Senior), Mingo (5:02:21 – 43è) i Christian Adell i Santi Prades que varen poder acabar amb poc més de 6 h.; l’objectiu d’ells era acabar i poder disfrutar-la. Vull transmetre-li a l’amic Christian els millors desitjos per la seva propera paternitat. Una forta abraçada de part de tots els i les Sudactius.

— La nostra gent de la Marxa —

A la Sénia varem tenir una gran alegria al poder tornar a veure de curt a Encarna, que va gaudir de la Marxa. I jo penso: l’any que ve la veiem a la Marató: “fijo”.

I paral·lelament a les Cases d’Alcanar es disputava la segona cursa de 10 Km. de les Running Series on varem tenir gran representació de Sudactius, sobretot “elles” i podis, com no?. Cèlia va quedar 5ena absoluta amb un temps de 43:44 i pujà al podi com a 2ona sènior (t’ho mereixies) i la nostra Sudactiu fixa en podis és Lourdes Llombart que fou la segona en la categoria màster: felicitats !!! – Resultats Cursa

També varem tenir representació en la Cursa de Muntanya de Torreblanca, els valents van ser Vicent Fdez., Dani Queralt i Juan Garcia. Crònica de Vicent Fernández:

Bé en un finde mogut i en sudactius escampats per tot arreu vam decidir de baixar a Torreblanca a fer la cursa de muntanya en un recorregut de 16,5 km i un desnivell de 670m positius,era un recorregut molT corredor i divertit ,en unes baixades entre pinars espectaculars. Un 10 per la organització que pel preu mòdic de 10 euros va estar de les millors que e estat jo.

Érem a la sortida 254 corredors i corredores i la vam acabar contents jo, en la posició 88 de la general amb un tems de 1h i 47 minuts vaig entrar junt amb Dani(posició 89)amb el mateix temps i Juanito amb un temps de 1h i 49m.

Contens del resultat i de la organització,en un dia esplèndid per a córrer, l’any que bé a tornar-hi i fer millor temps.


—————————————————–

I en el mes de maig… tindrem a Lluc Maresma a la Ultra de Penyagolosa de 115 Km i a Ramon Callarisa a la MiM (Marató i Mitja).

Per acabar permeteu-me el luxe de compartir amb vosaltres aquesta cançó  de quan vaig començar a sentir música… encara no era major d’edat…gràcies.   J.S. “Quien me ha robado el més de abril“.

MNG.