POBLA MASSALUCA: 7.30- 7.40-7.50…

El passat diumenge 1 d’Abril 4 sudactius (Floren, J. Serrano, J. Domenech  i jo) i un gran mapa (projecte de Floren sobre les curses de muntanya) que ocupava tot lo maletero, vam anar a n’aquell poble que pareix que no s’arribe mai: La Pobla de Massaluca. Com de costum vam quedar a l’abellota a les 7.30, però se van fer les 7.40, 7.50, les 8!!! i Floren sense acudir!!! i sense contestar al telèfon!! Ja marxaven en lo cotxe de Juanjo los tres quan de repent truca l’home més esperat; FLOREN, que s’havia adormit!! Finalment ens retrobem els 4, fem canvi de cotxe i cap amunt; en lo temps just i un poc de nervis, perquè no sabíem massa el camí, però al fi vam arribar, ens vam canviar ràpid i a corre!!

La cursa, al igual que els altres anys va estar molt bé; ben organitzada i amb molt bon ambient. Tant la marxa com la cursa van ser prou corredores i no hi havia massa desnivell, cosa que a Josep no li va agradar massa, perquè ell puja valent!!

Jo personalment vaig marxar molt contenta ja que és una de les poques curses que en la modalitat de la marxa hi ha classificacions i trofeus, i com vaig entrar en 2º posició femenina vaig pujar al pòdium i tot! Quin goig, la veritat; la meua primera copa!! I en lo mal que me trobava de la galipandria que portava encara em vaig alegrar més d’haver anat al final, perquè el dia abans no les tenia totes, i d’haver-la pogut acabar en un bon resultat.

Classificacions:

FLORENCI SALES VILALTA 1:56:17
JUAN JOSE SERRANO TORRES 2:07:31
JOSEP DOMÈNECH LLOBET 2:15:30
SONIA BEL POCURULL ( marxa): 1:10:08

Link_Cursa

Sonia Bel