MITJA DE CAMBRILS

Avui començaré aquest escrit d’una manera atípica i és felicitant als companys Lluc i Agus que per segon any consecutiu han estat finishers de l’ ULTRA TRAIL DE LES FONTS. Se finisher ja és tot un mèrit, però si a sobre els resultats acompanyen ja no es pot demanar res més (7è i 13è respectivament), sencillament impressionant.

Pel que fa a la mitja marató destacar la marca personal de Mingo, primera mitja que ha estat capaç de correr a 4 min/km. Com tots sabeu quan un fa marca personal sempre sols estar content, però si el coneixeu ja us podeu imaginar el seu discurs, no no i no, em van faltar 17 segons menys, dos kilòmetres menys, … És competitiu i no s’hi pot fer res, també dir que per a ell era una cursa clau ja que el resultat de la mitja li faria veure les possibilitats que té de baixar de les 3 hores a la marató de Barcelona. Per tant i segons les teories asfalteres si vols baixar de 3 hores en marató,  a la mitja hauries d’estar en 1 hora 22 minuts aproximadament. Ho tindràs difícil, però sempre pots tenir un bon dia i que tot et vagi tot de cara. A part tens sort que el món no s’acaba després de Barcelona i passi el que passi tindràs més oportunitats.

Respecte a Ramón, una gran cursa i tant sols es va quedar a 40 segons de la seva millor marca, gran estat de forma amb el que està ara. També vindrà a la marató de Barcelona i amb la marca de la mitja no hauria de tenir cap problema per fer 3 hores 30 minuts el seu objectiu, tot i que serà la primera i com un ex runner em va dir, la primera és per disfrutar-la, després ja tindràs temps de mals de caps i de baixar marques.

Com a representació femenina teníem a Neus que a l’igual que Ramon es va quedar a les portes de baixar la marca personal, solament a 17 segons, però bueno res important ja que no perden la forma i estan en un bon punt on qualsevol dia sense pensar-hi o baixaran tranquilament. Li va faltar un puntet més els últims quilòmetres ja que el 10km i el 15 els va passar per fer marca de 1 hora 37 minuts, però com tots sabem fins que no s’arriba a la línia de meta no s’acaba cap cursa i gairebé sempre els últims quilòmetres són els més difícils. Tot arribarà i per a ells dos crec que el seu objectiu és la marató de Barcelona, ser finishers de la seva primera i passar-s’ho bé.

Pel que fa a mi molt content amb el resultat ja que aquesta vegada l’estrategia em va funcionar, així com a la mitja de BCN vaig anar de més a menys acabant rebentat, a Cambrils tot el contrari, vaig poder anar de menys a més i acabar molt fort. Al final una bona marca ja que vaig poder baixar en més d’un minut la meva exmillor. També he de dir que vaig corre per sensacions, res de mirar el rellotge, solament als kms 5, 10 i 15 i vaig escoltar el cos a veure que em deia. D’aquí dues setmanes acompanyaré a Neus a la primera marató, per tant a descansar que 42 kms siguin per acompanyar o fer marca no deixen de ser 42 kms.

*** Record Faldut a la Mitja Marató de Cambrils: Oscar Raga Sans amb 01:19:55 ***

C Runner 10K 1/2M
1 Mohamed Benhmbarka 30:50 1:06:07
56 Domingo Vidal Soriano 39:38 1:24:16
71 Feliu Ferre Roig 40:34 1:25:44
132 Edu Fernandez Costa 42:14 1:29:02
F1 Anahi Herrera Servin 41:53 1:29:05
232 Ramon Callarisa Gavalda 43:46 1:33:25
F14 Neus Vidal Bel 46:33 1:41:12

Per acabar felicitar a l’organització pel tracte i sobretot pel recorregut, aquesta si puc dir que és una mitja o un 10 mil per fer marca. Com ja sabeu podies escollir entre les dues opcions. Si us animeu ja ho sabeu l’any vinent més.  Link de la cursa

Bueno gent ens veiem d’aquí dues setmanes a la marató de Barcelona on desgraciadament Dolors i Fabregat no hi podran ser. Molts d’ànims des del club i mirant sempre endavant que cada any això continua.

Feliu.