Raquetada 2012

Com heu vist al mur de Facebook del Centre Excursionista i al nostre, d’aquí 15 dies, aprofitant la neu que ha arribat al Pirineu, farem una raquetada popular per a tothom qui tingue ganes de passar un cap de setmana amb neu i natura. Us copio el planning previst:

SORTIDA DE RAQUETES DE NEU. La sortida serà pel Solsonès, al costat de les pistes d’ esqui del Port del Comte. Serà una volta circular pels cims mes alts i bonics de la regió. La sortida es fasil i de temps unes 4’30h. Passarem per el Portell del Llop-Puig Vulturó(2340m)-LaGespeguera(2331m)-Pedró dels Quatre Batlles(2382m)-Tossa Pelada(2378m)-Tossal d’ Estivella. Buscarem un alberg per passa les 2 nits i sopar ( ja es ficara mes informació ). La sortida seran els dies 25 i 26 de febrer, el mes segur que es sortira el dia 24 al tardet.Per apuntar se, ho podeu fer, aquí mateix a la pagina del peixbuc jeje , teniu fins el dia 16 de febrer, va que xalarem.

Està gairebé tot explicat aquí, però si teniu dubtes podeu publicar als comentaris i també apuntar-vos aquí o al FB. Com es diu, el preu serà el més econòmic possible, res de luxes, qui no tingui material el podrà llogar i no cal ser un expert alpinista per fer les excursions, només cal tenir ganes de caminar i de passar-ho bé.

Ànims i a apuntar-se, que només tenim 10 dies per confirmar!