Miravet, una cursa esplèndida

Tot i ser una de les curses més curtes del circuit, la cursa de la Cameta Coixa (nom que reflexa literalment el meu estat a l’arribada de la majoria de curses) és de les més intenses i emocionants, ja que el seu perfil puja-baixa constant fa que no t’avorreixis ni un instant. Com a punt en contra, denunciar la jugada de l’organització, que preocupats perquè Sudactiu pogués copar tots els podis va portar a uns quants corredors de la Selecció Catalana per fer-ho una mica més complicat…

El recorregut molt bònic, amb un passeig d’uns 300m just al costat del riu, abans de començar la pujada més dura però enguany van incorporar un “gaitero” que amb un remix de “Paquito Lo Xocolatero” feia que pugessis amb una il·lusió… fins i tot al arribar dalt vaig veure un toll de llàgrimes d’algú que es va deixar endur per la emoció. També destacar un abituallament amb tota la “benemèrita”, radar inclòs i tres barrilets de Heineken per si algú estava ofegat de la calorada… Les baixades bastant tècniques, encara que sempre n’hi ha que es queixen que eren massa fàcils, però bé, no es pot fer content a tothom, i com no, a l’arribar al poble, perquè ningú es queixi, ens van fer pujar a fer visita cultural al Castell per gaudir del solet i els 25 graus d’ambient…

La representació de Sudactiu va sortir bastant ben parada, Floren va arribar tant sobrat que fins i tot va esprintar, Mingo va baixar de les 3 hores (llàstima que no fos una Marató), Vicent va obrir un forat enorme amb els seus rivals habituals i jo vaig consolidar la quarta plaça de l’equip (llàstima que només fóssim quatre…).

1 Espiña i Martinez, Xavier SM 1:46:39
77 Sales Vilalta, Florenci VM 2:32:15
78 Vidal Soriano, Domingo SM 2:32:19
166 Vericat Ferre, Vicent SM 2:56:09
169 Itarte Valls, Dani SM 2:56:39
196 Adell Querol, Christian SM 3:05:54

Link de la Cursa

Finalment un dinar de 3 forquilles, amb atracament al cuiner dels pinxos inclosa i creps de xocolata i una bossa replena d’obsequis. Bé, confirmar que és una cursa per repetir any rera any.

Christian

*** Foto del crack !!! ***