L’últim dia del 2011

Bé amigues i amics, encara que una mica tard, però és ara quan puc escriure quatre ratlles de la Sant Silvestre falduda del 2011. Primer que tot volem agrair a l’Ajuntament d’Ulldecona la seva col·laboració i ajut, igualment a Montsià Radio i a RTVU. També donar les gràcies a tots els participants, tan petits com grans, que vareu compartir amb nosaltres les darreres hores del 2011.

Vàrem realitzar quatre curses: una de patufets, benjamins, infantils i la senior; aquesta amb un recorregut de 3 km, va comptar amb la presència de 50 atletes, el campió va ser Pablo Villar Ros i la primera fèmina fou Adelina Daraban. En la cursa infantil quedaren Pau Villar Ruíz, Prajol Martorell i Judith Casanova.

Esperem que us ho haguéssiu passat bé i us emplacem fins el proper any on nosaltres intentarem fer-ho el millor possible.

VIDEO CURSA (Jordi Castell)

Fotografies de Juanjo Matamoros