III CURSA DEL PASTISSET

Un equip Sudactiu plagat de “suplents” va prendre part a la Cursa del Pastisset 2012 el passat diumenge. Sembla que els nostres “cracks” no suporten la pressió de l’alta competició i es van esborrar de la convocatòria. Esperem que recuperin la confiança i tornin a ajudar a l’equip, que ho necessita molt.
Aquí teniu la foto dels herois Sudactius que desafiant al fred i el desnivell van donar la cara a Benifallet (bé, el premi a l’uniformitat tampoc el guanyarem …  je je)
Bromes apart, la cursa va ser espectacular. Moltíssima participació, molt de nivell (… menos natros claro) i una organització perfecta. La veritat es que independentment del temps que va fer cadascú, crec que tots vam poder gaudir d’una gran de jornada de trail, en companyia de molts amics i coneguts, rebent en tot moment un tracte i atencions formidables per part de l’organització i tot el voluntariat.
.
El circuit el de sempre, amb la diferència que el bucle superior es va fer en sentit invers a l’any anterior. A mi personalment, la pujada a la Creu de Santos se’m va fer una mica menys dura que l’edició 2010.
.
A la baixada me’n va passar una de molt bona. Vaig arribar dalt en dos canareus (Albert i Jon) i la primera noia (Thais de Tivissa, per cert, enhorabona per la victòria). A la baixada se me van escapar una mica (normal, sóc un paquet baixant) i quan anava tot sol me vaig perdre, ja que vaig agafar una sendera que no era la bona i, per desgràcia, estava prou neta com per a pensar que era la bona. Al cap d’un ratet vaig veure marques i gent i vaig pensar “guai, vaig bé”, llavors vaig aixecar lo cap, vaig mirar als que tenia davant i vaig veure d’esquena una camiseta de … Veritext!!! Era Vicent!!! O sigue, havia empalmat en los que encara pujaven!!! QUÈ FORT!!! I quin encert que just passava ell per allà!!! Total que vaig donar mitja volta i me van tocar uns 250 metros-extra costa amunt que me van saber a glòria (grrr!!).
.
A l’arribada molt de caliu i una escudella d’olla barrejada que estava boníssima. Temps per a la xerradeta i cap a casa. Fins a la propera.
Floren

p.s. Afegiré (que si no me mata) que Vicent va guanyar a Dani Itarte. Ho sento Vicent però no he trobat lo temps de Dani a les classificacions … igual ell mateix lo va esborrar de l’ordinador a l’arribada (ja ja). Enhorabona a Vicent i també a Dani, que ara està arrancant la temporada i donarà guerra prompte.
p.s.1.Per cert, els de l’ATE – Coll de l’Alba van estrenar camiseta i es molt guapa.
p.s.2. Moltes gràcies a Albert del Trail Roquetes per la foto.
Link de la Cursa
i classificacions:
.

1
MARTI BERTOMEU
KIKO
2:21:42
AEC TERRA DE FANG
SM
105
SALES VILALTA
FLORENCI
3:18:29
CEU SUDACTIU
VM
161
VERICAT FERRE
VICENT
3:41:30
CEU SUDACTIU
SM
163
PRADES SABATER
SANTIAGO
3:41:51
CEU SUDACTIU
SM
187
ADELL QUEROL
CHRISTIAN
3:54:41
CEU SUDACTIU
SM