Nota del CEU

LLICENCIA FEDERATIVA 2012: per tal d’obtenir la llicència federativa 2012, que ens proporciona una assegurança per a les activitats de muntanya, així com descomptes i avantatges exclusius, heu de fer un ingres en efectiu o transferència al número de compte, de “La Caixa” 2100-0109-05-0200155528. INDICANT el nom, cognoms, modalitat de la targeta ( A,B,C….) la setmana que ve farem comanda i no farem la propera fins al gener.

NO ESPERESEU A L’ ULTIM MOMENT .

CENTRE EXCURSIONISTA ULLDECONA (CEU)

 

Us recordem també, que per demanar la llicència cal ser soci del Centre Excursionista d’Ulldecona, que és l’entitat local que pot tramitar les llicències de la FEEC. SudActiu som una secció dintre del CEU, una secció sense quotes ni socis propis, en la qual la pertinença és lliure i no suposa cap obligació, però que no som membres directes de la FEEC i per això no podem gestionar directament les llicències.