Festa Final IV Circuit de les Terres de l’Ebre

El passat 25 de novembre es va celebrar a Amposta l’entrega de premis del IV Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre. Durant l’acte, es va homenatjar a tots els guanyadors i guanyadores de les diferents categories, així com també als participants que han completat totes les curses i als organitzadors de cadascuna de les proves.

Per part nostra, a part del reconeixment per l’organització de la IV Cursa de Muntanya d’Ulldecona, vam tenir l’honor de tornar a veure a Lluc Maresma recollint un premi, en aquest cas, segon classificat de la categoria senior. Un molt bon premi per una temporada fantàstica, on Lluc ha combinat el circuit amb altres curses de llarga distància, obtenint molt bons resultats a tot arreu i portant el nostre nom amunt i avall de les muntanyes.

 

Moltes felicitats a Lluc (i també a tota la resta de runners) i a seguir corrent, que queda molt camí per fer!!

 

Per cert, el proper dissabte 17 de desembre es farà el tradicional sopar de corredors i corredores del Montsià a l’Antic Molí, podeu seguir aquest enllaç per confirmar la vostra assistència. No hi falteu!