Arriba l’hivern… paguem ?

———FORCLAZ 700 H. ——–    FORCLAZ 700 M. ————-FORCLAZ 500  H —— M

Sí, ja sabem que aquest any al fred li està costant venir, però segur que al final ens apreta i com hem d’estar preparats, volem fer una comanda de roba d’abric.

El procés és senzill, posem un full de càlcul amb productes i preus aproximats, la gent que digui que li interessa, demanem pressupost exacte, la gent confirma (I PAGA) el que vol, ho demanem i a lluir tipo per les nostres terres.

Com sempre, anem justos, així que entre aquesta setmana i la propera tenim de definir quantiats, per demanar pressupost i fer la comanda el més ràpid possible. Abans de fer la comanda s’haurà de pagar, així que si ara donem 10 dies, després possiblement en tindrem menys per pagar. Aneu mirant la web per estar al cas.

Vinga, seguiu l’enllaç i a fer la carta als reis!! ——–>   COMANDA  

S’HA D’ANAR PAGANT !!! 2100-0109-07-0200297836