Ens arriba la tardor…

Ja estem acabant l’estiu i se’ns presenta la tardor; amb multitud de propostes: curses, marxes, ultres, mitges, maratons, etc… ah! també el 23 d’octubre tindrem la nostra cursa de muntanya. Aprofito per dir-vos que els interessats en col·laborar i/o fer de voluntaris ens podeu enviar un mail a sudactiu@gmail.com o facebook: Sudactiu Ulldecona.

Haureu vist que a la dreta del blog anem actualitzant amb els circuits, curses d’asfalt i muntanya que es fan pels nostres voltants; no pretenem ser un ropits.com però si que creiem que és bo que en un cop d’ull sapigueu els que és mou per la zona. Igualment comentar als clubs amics, organitzadors de curses o simplement els que us heu assabentat d’alguna cursa que ens ho podeu comunicar al mateix mail.

Des de ara fins final d’any s’aniran acabant tots els circuits: per tant hi hauran curses quasi tots els caps de setmana; no obstant mencionar els 10 K de La Ràpita, cursa gratuïta i divertida; la pujada al Montsià, dels amics canareus; els 10 K de la Galera, on haurem d’animar a Cèlia amb aquest final de les Running Series (té grans opcions de fer alguna cosa gran); les curses de muntanya de Tivissa, Horta, Roquetes… però també grans curses d’asfalt com: les mitges de Castelló i Tarragona (aquesta darrera amb una gran participació d’ulldeconecs) i per acabar l’any la gran Marató Ciutat de Castelló; ahh! recordeu que el 31/12 farem la 2ona San Silvestre Falduda, on quasi és més important la disfressa que no la classificació.

Bé, que tingueu  molta salut i sobretot moltes cames….

Els 10 K de la CALA (4/09/2011)

Els bons amics de la Cala van organitzar una magnífica cursa,  mostrant-nos lo millor del seu preciós poble i ensenyant-nos que encara que sigui un poble de costa, també té moltes pujades i baixades… per tal de fer-ho més interessant. Que dir del dia que varem tenir: esplèndid i de la sardinada final: boníssima !!! Felicitats de tot cor a Mari Carmen i Lluís i a tots els organitzadors.

Nosaltres varem ser 5; l’Oriol, Ruben, Joan, Cèlia i jo (MNG); com Dolors em va manar que fes de llebre a Cèlia no em va quedar més remei que fer-li cas; qualsevol li diu lo contrari, no?

Els resultats prou bons per ser un 10 K “peludet”; vaig veure prou contents a Ori , Ruben i Joan; encara que Cèlia ens va deleitar amb un altre pòdium: 3 era absoluta; però ens va costar conservar la posició.

Diu Cèlia: “gràcies Mingo per fer-me de llebre pk la boda del dia abans hem va passar factura, tot i k si fallava a la cursa ja no tenia opcions a res al RUNNING SERIES”

Aprofito, de part meva i de part de tota la gent de Sudactiu de donar l’enhorabona al senyor Rasquera, que fou el que es casava el dissabte, un grandíssim amic i un bon sudactiu.

Cèlia: l’esdeveniment s’ho ben mereixia; no?

Bé per acabar us passo els links de la cursa, fotos, etc.. i els nostres temps, Recordeu que aquest cap de setmana està Catí (hi serem uns quants) i Falset, on crec que anirem Tito i jo.

* Fotografies Cursa * Classificacions

1 QUERAL FORCADELL, XAVI 0:34:22
25(1F) MIRO CUGAT, ANGELINA 0:42:55
39 MARTÍ MARTÍ, ORIOL 0:44:47
47 SORIANO NOS, RUBEN 0:46:09
57(3F) CALLARISA BEL, CÈLIA 0:47:24
58 VIDAL SORIANO, DOMINGO 0:47:25
97 SORIANO LÓPEZ, JOAN 0:56:11